beograd kopaonik

Kombi prevoz

Po principu od vrata do vrata

beograd kopaonik

Kombi prevoz

Od vrata do vrata

Kombi prevoz Beograd Kopaonik obavljamo organizovano sa svakodnevnim polascima počev od SKI openinga.

Mogućnost iznajmljivanja LUX vozila sa profesionalnim vozačem za prevoz do Kopaonika (max. 3 osobe)

Kombi prevoz Beograd Kopaonik cena?

Karta u jednom smeru – 25

Povratna karta – 50€

Udaljenost Beograd Kopaonik ?

Udaljenost na relaciji Beograd – Kopaonik iznosi 277km

Vreme puta kombi prevoza Beograd – kopaonik ?

Vreme puta našeg kombi prevoza iz Beograda do Kopaonika iznosi malo više od 4h. Naše prosečno vreme je 4h i 7m, ali ono uvek varira zbog vremenskih uslova na Kopaoniku.
beograd kopaonik kombi prevoz - pogled sa pančićevog vrha

Naš način kombi prevoza

kombi prevoz do kopaonika

Sistem od vrata do vrata

Kombi prevoz Beograda Kopaonik vršimo sistemom od vrata do vrata. Naš cilj je da budete maksimalno zadovoljni i iz tog razloga uvek dolazimo po Vas na željenu adresu i odvozimo Vas baš tamo gde želite.
N

Profesionalni vozači

U našem timu za kombi prevoz su profesionalni vozači koji će učiniti da svaki put do Kopaonika našim kombi prevozom bude bezbedan, jer je nama sigurnost najbitnija.

Dostupni 24/7

Vreme polaska našeg kombi prevoza iz Beograda do Kopaonika je fleksibilno i zato je najbolje da pozovete naš call centar na +381 60 03 03 779 i na vreme se informišite o vremenu polaska.

Dugogodišnje iskustvo

Ponosni smo što već 35 godina radimo kombi prevoz do Kopaonika, a pritom je ovo posao koji volimo.

Bez dodatnih troškova

Cena kombi prevoza Beograd – Kopaonik je 20 i ostaje uvek ista. Kod nas nemate nikad dodatnih troškova za bilo šta.
naše vozilo za kombi prevoz Beograd Kopaonik

Informacije o planini Kopaonik

Planinu Kopaonik odlikuje subalpska klima, a na veliku radost njenih posetioca ova planina ima 200 sunčanih dana u godini zbog čega je mnogi znaju po nazivu “Sunčana planina”. Činjenica da snega ima od početka Novembra pa sve do kraja Maja privlači ogroman broj ljubitelja zimskis sportova.
Kopaonik je ubedljivo najbolje skijalište u Srbiji. Odlično uređene ski staze na Kopaoniku garantuju uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do onih koji su napredni.
Ovaj ski centar poseduje preko 62 kilometra staza uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Kopaonik takođe poseduje i uređen snow-board park, na kome se organizuju takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera.

Kopaonik

Mesta koja treba posetiti na planini

kombi prevoz beograd kopaonik pančićev vrh

Pančićev vrh

Pančićev vrh je najviša tačka na Kopaoniku sa nadmorskom visinom od 2017m. Ukoliko ste obožavalac zimski sportova ovo je prvo mesto koje trebate posetiti kada dođete našim kombi prevozom. Sa ove tačke se pruža nesvakidašnji pogled koji će Vas ostaviti bez daha.
bazen hotela Grand sa kombi prevozom Flash

Otvoreni bazen hotela grand

Ako ste hedonista u duše nikako ne smete zaobići otvoreni bazen hotela Grand koji se nalazi u središtu ski centra Kopaonik na nadmorskoj visini od 1770m.
beograd kopaonik kombi prevoz pajino preslo

Pajino Preslo

Pajino preslo je ski bar i restoran na istoimenom prevoju na Kopaoniku. Iz Pajinog presla čuje se žagor, jer uvek neko prepričava doživljaje sa staze. Miriše na toplo od kuvanog vina i zimske klope. I jeste toplo, naročito oko ognjišta u centralnom delu lokala. DJ sesije dodatno zagrevaju atmosferu. Planinski vajb je jak!

Vaše putovanje počinje ovde

Zakažite online

ili na +381693228178

Izjave naših klijenata

” Ne mogu da ne podelim svoje iskustvo sa ovom firmom…  kombi prevoz iz Beograda do Kopaonika je bio veoma udoban, a vozač jako prijateljski nastrojen. Uživao sam i znam koga ću sledeći put pozvati. Sve pohvale! “
kombi prevoz beograd kopaonik komentar1

Miloš Stankov

IT stručnjak
” Putovao sam sa porodicom kombijem do Kopaonika i nazad. Kombi je došao po nas ispred našeg ulaza a ljubazan vozač nam je pomogao sa stvarima. Veoma lepo iskustvo. “
kombi prevoz beograd kopaonik komentar2

Dragutin Dragičić

Komercijalista

” Želim samo da se zahvalim ovom kombi prevozu što su ispunili više od mojih očekivanja. Posetila sam SKopaonik i posle 2 dana se vratila istim prevozom za Beograd. Sve je bilo odlično. Vidimo se opet! “
kombi prevoz beograd kopaonik komentar3

Milena Kapaski

Prodavac, XYZ Store

Brz i siguran prevoz do Kopaonika je naš posao

24/7 365 dana u godini

©2022 All Rights Reserved

Izradio  Infinity Web Solutions

REZERVIŠITE POZIVOM